5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Başkan Altay muhtarlarla buluştu

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe merkezinde ve merkeze bağlı köy ve beldelerde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda muhtarlarla buluşan Başkan Altay, muhtarların mahalle sakinlerinin gözü kulağı olduğunu belirterek, Selçuklu'da belediye olarak her mahallede muhtarlarla işbirliği içinde çalışma yaptıklarını söyledi.

Mahalle muhtarlarıyla daha sık bir araya geleceklerine değinen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Belediye olarak 68 mahalleye hizmet götürüyoruz ve her mahallenin ihtiyacı farklı. Selçuklu sadece Konya'nın değil Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biridir. Bu büyüklükteki bir yerleşim yerinde merkezi mahallelerimiz ile kenar semtlerimizde ihtiyaçlar farklıdır. Bizler bu farka ve hemşerilerimizin isteklerine göre hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Başkan yardımcılarımız ve mahalle muhtarlarımızla yapılması istenen çalışmaları, eksiklikleri birlikte istişare etmek için bir aradayız. Mutat aralıklarla muhtarlar toplantısı düzenlemeyi ve mahallelerimizin eksikliklerini bu toplantılarda masaya yatırmayı planlıyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksiklik ve ihtiyaç planına göre hizmetlere yön vereceğiz. Tüm mahallelerimiz belediye hizmetlerinden yararlanacaktır" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 18:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?