6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkan Ersöz hizmetlerini anlattı

Konya'nın Çumra İlçesi Belediye Başkanı Nasır Ersöz, 5 yıllık hizmet döneminde 90 yıllık geçmişi olan ilçenin kanalizasyon sorununu çözdüklerini söyledi.

Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, ilçe halkına hizmet etmek için tekrar aday gösterildiğini hatırlattı.

Görevde bulundukları 5 yılda bir şehirde olması gereken ne varsa Çumra'ya kazandırdıklarını kaydeden Ersöz, "Türkiye'de ilk kez bir taşra ilçesine doğalgaz geldi. 90 yıllık bir ilçenin kanalizasyon sorununu çözdük. Andezit taş fabrikası kurduk. İçme suyu yenileme çalışmaları yaptık, yağmur suyu tahliye kanalları kurduk. Cadde ve kaldırımlarımızı andezit ile kapladık. İlçemizi tatlı su çeşmeleri ile donattık. TOKİ ile birlikte ilçemize konutlar yaptık. Her mahallede çocuk parkları ve oyun grupları kurduk" dedi.

Seçilmeleri halinde ikinci beş yıllık dönemde de halka hizmet edeceklerini dile getiren Nasır Ersöz, hastane kurulması, ilçeye fakülte kazandırılması, TOKİ ile konut üretimi, yüzme havuzu, Çatalhöyük Müzesi, oyun ve eğlence merkezi, meslek edindirme kursları ve kültür merkezinin hazırladıkları projelerden bazıları olduğunu bildirdi.

Ersöz, Konya'ya bağlı merkez ilçe olmak için de çalışacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 15:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?