6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkan yatırım alanlarını inceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım alanlarında incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Genel Sekreter Haşmet Okur, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Süleyman Şenol Aydın ve Abdülmelik Ötegen ile Büyükşehir ve KOSKİ daire başkanlarının katıldığı yatırım alanları gezisi Zindankale Katlı Otopark inşaatıyla başladı.

Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akyürek, daha sonra sırasıyla Balık Hali inşaatı, Karaman Yolu Köprülü Kavşağı, Karaman Yolu Asansörlü Yaya Üst Geçidi, Tatlıcak Tesisleri inşaatı, Ali Ulvi Kurucu Caddesi, KOMEK Aykent Meslek Edindirme Kursu, Aksaray, Otogar ve Selçuklu köprülü kavşakları, Hacı Cemil Caddesi, TOKİ Konutları, Fırat Caddesi, Saraybosna Parkı, Bosna Hersek KOMEK binası ve Bosna Hersek Mahallesi'ndeki yatırımları inceledi. Başkan Akyürek, inceleme yapılan yerlerde vatandaşlarla ve esnafla da görüştü.

Yaz aylarının gelmesiyle çalışmaların hızlanacağını kaydeden Başkan Akyürek, yeni yatırımlarla Konya'nın çehresinin değiştiğini ifade etti.

Gelecek yıllardaki ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak Konya'ya yeni yatırımlar yapılacağını kaydeden Başkan Akyürek, şehrin hızlı ve düzenli bir gelişim süreci içerisinde bulunduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 13:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?