6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkandan engelli ailelere ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Engelliler Haftası nedeniyle yardıma muhtaç ve engelli ailelerini ziyaret ederek, sorunları dinledi ve çeşitli hediyeler verdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle AK Parti Meram İlçe Başkanı Mehmet Peksemerci ve AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Fatma Armutçuoğlu ile birlikte Meram bölgesindeki 3 engelli ailesini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yardım isteyen 14 yaşındaki Zeliha Çetiner'i ziyaret etti.

İlk olarak Cedidiye Mahallesi'nde Çetiner ailesini ziyaret eden Başkan Akyürek ve beraberindeki heyet, anne ve babasının rahatsızlığı ile ilgili olarak Başbakan Erdoğan'a mektup yazan 14 yaşındaki Zeliha Çetiner ile görüştü. Başkan Akyürek'ten ihtiyaçlarının giderilmesi ve dershaneye gitmek için yardım isteyen Zeliha Çetiner ve ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Akyürek, Zeliha'nın dershane masraflarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını belirterek, aileye çamaşır makinası ve çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde zihinsel ve bedensel engelli 2 çocuğuna bakan felçli Nimet Çakırlı'yı, Çakır Harmanlar Caddesi'nde oturan bedensel engelli Ahmet Ünlü ile Arif Bilge Mahallesi'nde oturan 2 zihinsel engelli çocuğu olan Fatma Muğlu'yu ziyaret eden Başkan Akyürek ve beraberindeki heyet, ailelerle bir süre sohbet edip çeşitli hediyeler vererek ihtiyaçlarının karşılanması için destekte bulunacaklarını ifade ettiler.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 16:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?