6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkandan inşaatta inceleme

Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni belediye hizmet binası tamamlandığında ilçede yeni bir kent merkezi ortaya çıkacağını söyledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı süren yeni belediye binasında incelemelerde bulundu. Başkan Altay, yeni merkezlere ihtiyaç duyan şehrin yeni belediye hizmet binası ile farklı bir alt merkeze sahip olacağını belirtti.

Başkan Altay, “Selçuklu, modern ve daha işlevsel yeni hizmet binasına kavuşacak. Ayrıca hizmet binasının yanında sosyal ve kültürel amaçlı ikinci bir bina daha yapılıyor. Böylece birçok sosyal etkinlikte burada gerçekleştirilebilecek. İnşaatın tamamlanarak hizmete girmesiyle hemşehrilerimizin hizmetleri en iyi şekilde almasının yanı sıra bölge önemli bir canlılığa kavuşacak. Yeni hizmet binası toplam 20 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunmakta ve bunun 16 bin metrekare belediye hizmet binası, geriye kalan kısmı ise sosyal hizmet binası olarak kullanılacak. Bodrum artı dört kat olarak projelendirilen hizmet binasında Selçuklu mimarisi ve modern mimarinin çizgileri yer alacak. Selçuklu, bu yapı ile modern ve daha işlevsel bir hizmet binasına kavuşacak” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 17:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?