6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Başkanlar seçim gezisinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ile Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel seçim gezilerini sürdürüyor.

Alakova Mahallesini ziyaret eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ile Meram Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel halkın sorunlarını dinledi. Göreve gelmeleri halinde Alakova Mahallesi'ne hizmette öncelik verileceğini kaydeden Hikmet Çay, adaletli bir yönetim sergileyeceklerini bildirdi.

Durmuş Ali Açıkel ise, 30 yıllık meslek hayatındaki tecrübelerini Meram ilçesine aktarmayı istediğini söyledi. Her mahalleye aynı hizmetin gideceğini, Alakova'da tarım ve hayvancılık ile ilgili birçok düzenlemenin yapılacağını dile getiren Açıkel, modern yapılaşma ve kentsel dönüşüm projelerinin beş yıllık süre içerisinde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Karatay Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz da, partililerle araç konvoyu düzenleyerek kent turu yaptı. Karatay'da bütün mahalleleri gezen İlyas Kiraz, Konya Askeri Şehitliği, Mevlana Müzesi ve İstiklal Harbi Şehitliği'ni de ziyaret etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?