6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bayan kuaförlerinin kıyasıya yarışı

KONYA'DA BAYAN KUAFÖRLERİ YARIŞTI

Dünya Kuaförler Konfederasyonu (CNC) ile Konya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen Saç Şöleni'nde ilginç bayan saç modelleri birinci olabilmek için yarıştı.

Cemo Düğün Salonu'nda düzenlenen şölene birçok ilin berber ve kuaför odası üyesi 30'a yakın bayan kuaförü katıldı. En kısa sürede en ilginç ve kullanışlı modeli üretmek için çaba sarf eden kuaförler, dereceye girmek için ter döktü. İlginç aksesuarlarla desteklenen saç modelleri arasında en dikkat çeken saçına İzmir Saat Kulesi'nin maketi konulan Oryantalizm adlı saç modeli oldu.

Şölen hakkında bilgi veren CMC Türkiye Temsilcisi Hasan Cici, 2007 yılının Mevlana Yılı ilan edilmesinin ardından o yıl 'Hoşgörü' adındaki saç modelleriyle uluslar arası yarışmalara katıldıklarını belirterek, "Konya Berberler ve Kuaförler Odası'yla birlikte ulusal çapta bir şöleni Konya'da yapmayı uygun gördük. Bu yarışmaya çeşitli il ve ilçelerden yaklaşık 30 bayan kuaförümüz katıldı. Bunları grup grup yarıştıracağız. Daha ileriki zamanlarda da bu yarışmayı uluslar arası boyuta taşımayı düşünüyoruz"

dedi.

KONYA'DA BAYAN KUAFÖRLERİ YARIŞTI
KONYA'DA BAYAN KUAFÖRLERİ YARIŞTI
KONYA'DA BAYAN KUAFÖRLERİ YARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 15:33:01
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 19:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?