6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bayan taraftarın futbol tutkusu

Konya 2.Amatör Küme’de mücadele veren Derebucakspor’un bayan taraftarı Ayşe Kömürcü, ilçe merkezinde oynanan maçlarda takımını yalnız bırakmıyor.

18 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu vücudu felç olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir hayat sürmeye başlayan 42 yaşındaki Ayşe Kömürcü yaşama azminden hiçbir şey kaybetmedi. Akülü arabası ile geldiği futbol sahasında gönül verdiği Derebucakspor’un Doğanbey Belediyespor ile oynadığı amatör müsabakayı tel örgü gerisinden izleyen Kömürcü, “Bu sezon temennimiz Derebucakspor’un başarı gösterip şampiyon olması” diye konuştu.

Takımda forma giyen yeğeni ve eniştesini izlemek için geldiğini, havalar müsait oldukça bundan sonra ilçedeki her maçını seyretmek istediğini belirten Kömürcü, ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan takımından ikinci yarı daha iyi bir performans beklediğini dile getirdi. 90 dakika sonunda Derebucakspor’un 4-1 galip gelmesi ise Kömürcü’nün yaşadığı sevinci artırdı.

Kendinden de söz eden ve trafik kazasından sonra eşinden ayrılmak zorunda kaldığını belirten Kömürcü, buna rağmen yaşama sıkı sıkı tutunduğunu anlatarak, “Doktor olan eşimle birlikte bundan 18 yıl önce Eskişehir üzerinden Bursa’ya giderken trafik kazası geçirdik. Kaza sonucu boynum kırıldı ve felç oldum. Sonrasında eşimden ayrılmak zorunda kaldım. Kadınların çilesi mi diyelim, doğanın kanunu mu bilemiyorum. 18 yaşında bir kızım var ve babasında kalıyor. Ama böyle oldum diye hayata hiç küsmedim. Önemli olan insanın beyninin sağlam olması. Çevrem sayesinde yaşamaya çalışıyorum” diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 16:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?