4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Bayram hazırlıkları tamamlandı

Konya’nın Beyşehir ilçe Belediyesi, halkın Ramazan Bayramını rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmesi için sürdürdüğü hazırlıkları tamamladı.

Bayram hazırlıkları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, çalışmaların tamamlandığını bildirdi. Başkan Tekinöz, her yıl olduğu gibi bu yıl da arife günü kabristan ziyareti için belediye olarak ücretsiz halk otobüsü tahsis edileceğini belirterek, “Çarşı Camisi önünde bekleyecek otobüslerimiz, kabristana sefer düzenleyecektir. Ayrıca, bayram nedeniyle ilçe mezarlığımızda sürdürülen hummalı çalışmalarımız da bitme noktasına gelmiş olup, Beyşehirlilere yakışır bir kabristan oluşturmanın gayreti içerisinde olduk. Kabir ziyareti yapacak hemşehrilerimizin bu yıl çok farklı bir ortamla karşılaşacağına inanıyoruz” dedi.

Huzurlu bir şekilde geçen Ramazan ayından sonra idrak edilecek bayram öncesinde tüm belediye ekiplerinin de seferber edilerek kent merkezinin genel bir temizlikten geçirileceğini kaydeden Başkan Tekinöz, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin denetim ve kontrollerini daha da sıklaştıracağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 14:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?