4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Bayram tatili yolunda ölüm

Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencisi, Kurban Bayramı tatili için memleketi İzmir'e giderken, bindiği otobüsün Konya yakınlarında kamyonla çarpışması sonucu aynı otobüste bulunan 2 kişiyle birlikte hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Erciyes Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 1. sınıf öğrencisi Tuğba Aksu (19), eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından ayrı kaldığı ailesiyle ilk kez Ramazan Bayramı nedeniyle biraraya gelecek olmasının sevinciyle gidiş tarihini öne alarak dün akşam saatlerinde yola çıktı. Tuğba Aksu'nun bindiği Duran Yılmaz (39) idaresindeki 38 RK 353 plakalı yolcu otobüsü, Konya - Aksaray yolunun 65. kilometresinde Münir İlgin 42 ES 218 plakalı fasulye yüklü kamyona arkadan çarpıştı.
 
Kazada otobüsün ön sırasında Meral Aslan ile (45) birlikte aynı koltuğu paylaştığı tahmin edilen Tuğba Aksu ve muavin Ercan Faydacı (34) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 9 kişinin tedavileri sürüyor. Üzerinde kimliği çıkmadığı için nüfus bilgilerine kazadan saatler sonra ulaşılarak güvenlik güçlerinin yakınlarına bilgi vermesiyle öldüğü belirlenen Aksu'nun cenazesinin yarın memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 17:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman kılıctas IP: 85.108.235.xxx Tarih : 26.10.2006 09:21:03
neden her sene bu kadar ınsan oluyor bu kazalar dıkkat sızlık tenmı oluyor yok sa polislerın dahamı onlem alması gerekıyor olenlerı allah rahmet eylesın kallanlarada allah acıl sıfalar versın