6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Belde adayları görücüye çıktı

Konya’nın Ereğli ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe teşkilatı tarafından belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde parti üyeleri ve seçmenlerin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Zeynel Abidin Topak, iktidarları döneminde Türkiye’de çok büyük değişimler yaşandığını söyledi.

Ülkenin kalkınması ve halkın huzuru için büyük atılımlar yapıldığını belirten Topak, “Dibe vurmuş bir Türkiye’den aydınlığa uzanan bir Türkiye hızla yükseliyor. Bunda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve çalışması yatıyor. Halkımızın partimize gösterdiği ilgi ve alaka ile iki dönemdir tek başımıza iktidara geldik. İl, ilçe, bölge ayırımı yapmadan eşit hizmetle ülkemizin kalkınması adına çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yeniden aday gösterilen Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan ise, 5 yıllık belediye hizmetlerini slayt gösterisi eşliğinde anlattı. Başkan Özdoğan, “Bizim yaptığımız icraatlar ortada. Hiç kimse bize çamur atamaz. Biz ne söz verdiysek onu hayata geçirdik. Biz kendi adımıza değil Ereğli adına çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Biz laf değil icraatlarla halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Kimseye yerine getiremeyeceğimiz vaatlerde bulunarak kandırma yoluna gitmedik” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Topak tarafından Ereğli’nin beldelerindeki belediye başkan adayları seçmenlere tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?