6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Belediye başkanları bayramlaştı

KONYA BELEDİYELERİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanları Kurban Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde personeliyle bayramlaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ çalışanları ile bayramlaştı. Bayram mesai veren çalışanlara teşekkür eden Başkan Akyürek, Türkiye’de örnek bir şehir olan Konya’nın gücünü birlik ve beraberlikten aldığını söyledi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, işçi ve memur personel için ayrı ayrı düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı. Başkan Kalaycı, 8 aylık süreçte gerçekleştirdikleri hizmetlerde tüm çalışanların önemli katkılarının olduğunu belirterek belediye personeline teşekkür etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise sabah erken saatlerde Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile tesislerde, büro çalışanları ile nikah salonunda bayramlaştı. Bayram boyunca görev başında olan personele teşekkür eden Başkan Altay, “Sorunsuz ve güzel bir bayram geçirdik. Bayram boyunca çalışan ve hemşehrilerimize rahat bir bayram yaşatan sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’de Tatlıcak Tesisleri, belediye hizmet binası, zabıta karakolu ve KARMEK kursiyerleriyle bayramlaştı. Başkan Hançerli, ekip ruhuyla yaptıkları çalışmalar ile Karatay ilçesinin hak ettiği hizmetlere kavuştuğunu ve bu yönde çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

KONYA BELEDİYELERİ’NDE BAYRAMLAŞMA
KONYA BELEDİYELERİ’NDE BAYRAMLAŞMA
KONYA BELEDİYELERİ’NDE BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 15:50:03
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 16:49:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?