6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Belediye Meclisi'nden ilk toplantı

29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilen Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanlığı makam odasında yapılan toplantıya Belediye Başkanı İzzet Taşçı ile birlikte AK Parti'nin 11, MHP'nin ise 3 meclis üyesi iştirak etti. Meclisin ilk toplantısının açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı İzzet Taşçı, seçim sürecini değerlendirdi.

Kavga, gürültü olmadan Beyşehir'de güzel bir seçim sürecini geride bıraktıklarını dile getiren Taşcı, “Beyşehir'imizin asaletine yakışır bir olgunluk içerisinde seçim yaptık. Sonuçlar inşallah Beyşehir'imize hayırlı olur. Çok güzel bir meclis yapısı oluştu. Bu mecliste iktidar muhalefet ayrımı olmadan sonuç itibariyle ilçemize hayırlı olacak her şeyde birlik içerisinde karar alacağız. Öyle ümit ediyorum ki, bu meclisten Beyşehir'in hayrına olmayan hiçbir şeyde olmayız” dedi.

Başkan Taşcı, bundan sonraki dönemde Belediye Meclisi toplantı ve faaliyetlerinin kamera görüntüsü ile çekiminin yapılarak Beyşehir Belediyesi'nin internet sitesinde video olarak yayınlanacağını da ifade etti.

Konuşmanın ardından ilk toplantıda meclis katiplikleri, meclis başkan vekilliği, encümen üyeliği, imar, plan ve bütçe komisyonu üyeliği seçimleri yapıldı. Bu arada, Konya Belediyeler Birliği temsilci üyeliği, Tarihi Kentler Birliği temsilci üyeliği ve Beyşehir Organize Sanayi Müdürlüğü temsilci üyeliği seçimleri de gerçekleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 13:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?