7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Belediye Meclisi'nden ödül

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olan Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Atilla Güzel'e 19 bin 850 YTL ödül verdi.

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, geçtiğimiz ay Finlandiya'nın Tampere şehrinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olarak olimpiyatlara gitmeye hak kazanan Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Atilla Güzel'i 19 bin 850 YTL ile ödüllendirdi.

Meclis toplantısına başkanlık eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Atilla Güzel'in olimpiyatlarda Konya ve ülkemizi temsil edecek olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, Güzel'in başarıları ile tüm Konya'yı gururlandırdığını vurguladı. Atilla Güzel'in başarılı spor kimliğinin yanında karakteri ile de örnek olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, Konya'da sporun gelişmesinin böylesi başarılarla hak ettiği yere geleceğine inandığını belirtti.

Atilla Güzel'i başarıları nedeniyle tebrik eden Başkan Akyürek, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karar gereği, 19 bin 850 YTL'lik çeki başarılı sporcuya takdim etti.
Milli sporcu Atilla Güzel ise, güreş sporuna Büyükşehir Belediyesi'nde başladığını ve örnek aldığı hocaları ile burada devam ettiğini söyledi. Kendisinin de genç sporculara örnek olmak için gayret gösterdiğini ifade eden Güzel, destekleri nedeniyle Başkan Akyürek'e teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 17:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?