4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Belediye rögarları temizliyor

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi, yaşanan yağışlardan dolayı herhangi bir su baskını olayı yaşanmaması için ilçedeki rögarları temizliyor.

Karatay Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda herhangi bir su baskınının yaşanmaması için ilçede bulunan drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarlar tek tek temizleniyor. Vatandaşları rögarlara pet şişe ve tadilat malzemelerinin atılmaması konusunda uyaran belediye yetkilileri, herhangi bir sıkıntı halinde vatandaşların belediyeyi aramasını istedi.

Kış aylarında olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerin sürekli olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Ekiplerimiz cadde ve sokaklarda oluşabilecek su birikintileri için asfalt yama çalışmaları ile rögar temizleme işleri, merkez öncelikli olmak üzere tüm mahallelerde yapılacak. Ayrıca muhtemel su taşkınlarına karşı acil müdahale ekibi oluşturduk. Amacımız vatandaşlarımızın kış mevsimini rahat ve huzur içinde geçirmesidir" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 15:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?