6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Belediyeden konut hamlesi!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, kurduğu yeni kooperatifle Meram ilçesi Hatıp bölgesine 482 konuttan oluşan Şehr-i Meram Konutları yapacak.

Yapılacak konutlar hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, belediye olarak konut hamlelerinde öncü belediyeler arasına girdiklerini belirterek, "Bu bağlamda Toplu Konut İdaresi ile Gödene mevkisinde ve Çaybaşı'nda Kentsel Dönüşüm Projesi ile başlattığımız konutların yapımı sürüyor. Son olarak Hatıp bölgesinde 44 bin metrekare alana 482 konutluk Şehr-i Meram Konutları yapacağız. Temeli 2008'de atılacak olan konutlarımızı 4 yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz. 3+1 olarak yapılacak olan daireler 150 metrekare ve her türlü modern donanıma sahip" dedi.

25 Şubat ile 7 Mart arasında kooperatife ön üyelik için başvuruların alınacağını da dile getiren Başkan Tuzcuoğlu, "Ön üyelik için belirlenen bankaya 300 YTL kabul bedeli yatıran vatandaşlarımız arasından kura ile konut sahiplerini belirleyeceğiz. Kurada ismi çıkan vatandaşlarımız ise 7 bin 500 YTL peşinat ve 500 YTL taksitle evlerine sahip olabilecek. Konutların temelini ise 2 ay içinde atmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 12:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?