6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Belediyelerin yeni gözdesi

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlara hizmet sunmak isteyen belediyelerin yeni gözdesi, park ve bahçelere kurulabilen ve herkesin kolayca kullanabileceği sabit fitness aletleri oldu.

Konya'da 35 yıldır tarım aletleri, ev makineleri üreten bir firma, özellikle belediyelerin bu tür aletlere ilgi duyması sebebiyle 2 yıldır sabit fitness aletleri üretiyor.

Bu aletlerin ilk olarak Çin'den geldiğini belirten firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Arslan, "Çin'den gelen aletler oldukça kalitesizdi ve satın alanlar tarafından geri iade edildi. Biz 35 yıldır tarım makineleri üretiyoruz ancak son zamanlarda tarımdaki daralma nedeniyle mal satamaz olduk. Belediyelerin bu aletlere ilgi göstermesi üzerine bu aletleri kendimiz üretmeye karar verdik. Her vatandaşın fitness merkezlerine gitmesi yada bu aletleri alması mümkün değil. Vatandaşlarına hizmet etmek isteyen belediyeler bu aletlere yoğun talep gösteriyor. Bugüne kadar 300'ün üzerinde il, ilçe ve beldeye bu aletlerden sattık" dedi.

Aletleri 10-12 parçadan oluşan takımlar halinde sattıklarını da dile getiren Ersin Arslan, "Sattığımız aletlerin fiyatı setteki alet sayısına ve aletine göre değişiyor. 10 aletten oluşan bir takımın fiyatı 10 bin YTL'den başlıyor, 15 bin YTL'ye kadar çıkabiliyor. Bir ayda 30-40 takım satabiliyoruz. Özellikle yerel seçimlerin yaklaştığı şu zamanlarda sipariş sayımızda önemli bir artış var. Günde 2 kamyon mal sevk ediyoruz. Mallarımız 2 yıl garantilidir. Bir yerden gelirken insanların bu aletleri
kullandığını görmek beni gerçekten mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 12:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?