7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Belediyenin bütçesi 94 milyon YTL

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi 2009 Mali Yılı Bütçesi ve Performans Programı Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Belediye Encümeninde görüşülen ve meclise sunulan bütçe teklifi Ekim ayı toplantısında görüşülerek karara bağlandı. Buna göre bir önceki yıl 80 milyon YTL olan bütçe yüzde 17.50 artışla 94 milyon YTL oldu.

Selçuklu Belediyesi 2009 yılı bütçesinde yatırım kalemi olarak bilinen Sermaye Giderleri, Sermaye Transferleri ve Mal Hizmet Alımları toplamı 60 milyon 592 bin 410 YTL olarak belirlendi.

Selçuklu Belediye Meclisi toplantısında 2009 yılı mali bütçesi ile ilgili bir açıklama yapan Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, “Borçlanmadan yatırım yapan bir belediyecilik anlayışımız var. Belediye olarak yeni gelir kaynakları oluşturuyor ve buradan gelen mali değeri de yatırımlara aktarıyoruz. Belediyemiz uzun süreden beri çalışanlarına, piyasaya ve devlet kuruluşlarına borçlanmadan hizmet götürüyor. Sigorta ve vergi borcu olmayan ender kurumlardan biriyiz. Bu başarıyı kaynaklarımızı israf etmeden kullanarak ve milletin malına sahip çıkarak yakaladık” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 18:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?