7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Belediyenin çalışmaları sürüyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili Selçuklu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 66 mahalle ve 60 bin hektarlık alana hizmet veren Selçuklu Belediyesi'nin bu hizmetlerinden 450 binin üzerinde insanın faydalandığı bildirildi. Açıklamada, yapılan hizmetlerin büyük çoğunluğunun Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldığı ve son 1 ay içinde ilçe genelinde 220 bin metrekarelik alanda soğuk asfalt çalışması yapıldığı ifade edildi.

Yeni Belediyeler Kanunu ile Selçuklu'ya bağlanan Tatköy'de de çalışmaların hızla sürdüğünün belirtildiği açıklamada, bölgeye bugüne kadar 27 bin metrekarelik alanda çift katlı satıh çalışması yapıldığı ve çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Tatköy'de soğuk asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Öncelikle Tatköy İlköğretim Okulu çevresi ve ana arterlerin asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Böylece kış mevsiminde öğrenciler okullarına daha rahat gidip gelebilecek. Belediye olarak bütçemizin büyük bölümünü yatırımlara harcıyoruz. Hemşehrilerimizin daha iyi şartlarda yaşamaları ve günlük hayatını kolaylaştırmak için asfalt ve altyapıya önem veriyoruz. Asfaltta ve altyapıda yapılan hizmetin çokluğu kadar önemli olan kalitelisidir. Biz bu hususa özellikle dikkat ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 13:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?