7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Beşiktaşlı basketbolculara sevgi seli

Beko Basketbol Ligi'nin 11. haftasında bugün Konya'da Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile karşılaşacak olan Beşiktaş Cola Turka, maç öğrencisi öğrencilerle bir araya geldi.

Bahçeşehir Koleji'nde düzenlenen programa Beşiktaş Cola Turka oyuncuları Haluk Yıldırım, Cevher Özer, Muratcan Güler, Yağız Kaba, Arın Soğancıoğlu, Dennis Mims, Azmi Turgut katıldı. Öğrencilerle basketbol oynayan oyuncular, daha sonra toplu fotoğraf çektirdi.

Basket atışı sırasında Dennis Mims bir öğrenciyi kaldırarak potaya smaç basmasına yardımcı oldu. Öğrenciler Siyah-beyazlı oyunculara büyük sevgi gösterirken, oyuncuları fotoğraf makineleriyle görüntülemeye çalıştı ve oyunculardan bol bol imza aldılar.

Beşiktaş Cola Turkalı basketbolcu Cevher Özer, maç öncesi bu etkinliğin kendileri için çok iyi olduğunu söyleyerek, "Umarım buradaki gençler için de güzel bir ortam olmuştur. Çünkü gösterilen ilgiden, yapılan salondan burada basketbola verilen önem belli oluyor. Umarım onlar için iyi birer örnek teşkil ediyoruzdur. Ümit ediyorum ki buradan Türkiye için önemli sporcular çıkar" dedi.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Cevher Özer, "Bugünkü maç bizim için çok zor geçecek. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi bu sene iyi kadro kurdu. Ama biz bir galibiyet serisi yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu maçı kazanarak uzun bir seri yakalamak istiyoruz. Ligde yukarılara çıkmak için bunu başarmalıyız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 17:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?