4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Beyaz'ın imza gününde taciz şoku

Şovmen Beyazıt Öztürk (Beyaz) `Fanta Gençlik Festivali' kapsamında Konya'da imza günü düzenledi. İzdihamın yaşandığı imza gününde, 14-15 yaşlarında bir kızı elle taciz ettiği iddia edilen bir kişi, güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Beyaz, bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününde önce hayranları ile sohbet etti. Tekerlekli sandalyeyle yanına gelen genç kızla özel olarak ilgilenen Beyaz, hayranlarına bol bol imza attı. Beyaz'a ulaşmak isteyen hayranları, izdiham sırasında uzun süre birbirlerini ezdi. Beyaz'dan imza almayı başaran bazı genç kızlar ise sevinçten ağladı. Beyaz, ağlayan bir hayranına sarıldı. İzdiham yaşanan imza gününde, zaman zaman ezilme tehlikesi geçirenler oldu.

BEYAZ UYARDI

Mikrofonu alarak hayranlarını uyaran Beyaz, "Burada bayanlar var. Ezildiler. Sizin kız kardeşiniz veya anneniz gelse ve burada ezilse bu durum hoşunuza gider mi ? Annenize ve kız kardeşinize yapılmasını istemediğinizi, lütfen siz de yapmayın' diyerek tepki gösterdi.

Beyaz, imza programının ardından kulise geçerken, hayranları yine izdiham yarattı. Bu sırada adı açıklanmayan bir kişinin 14-15 yaşlarındaki bir kızı elle taciz ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. Alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri, tacizde bulunduğu iddia edilen kişiyi yakaladı. Güvenlik görevlileri bu sırada görüntü almaya çalışan gazetecileri de engellemek istedi. Kameralara saldıran güvenlikçiler, gazetecileri tartakladı. Yakalanan 45 yaşlarındaki kişi ise polise teslim edildi.

Vatan
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2007 Çarşamba 21:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?