7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Beyşehir polisine araç takviyesi

BEYŞEHİR POLİSİNE ARAÇ TAKVİYESİ

Konya’nın Beyşehir İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 2 hizmet aracı törenle teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde araç teslimi ile ilgili düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Binbaşı Taner Başpınar ve emniyet mensupları katıldı.

Törende konuşan Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, Emniyet teşkilatı bünyesinde kullanılmak üzere alınan iki hizmet aracının anahtar teslimi nedeniyle bir araya geldiklerini vurgulayarak, araçların emniyet hizmetinde kazasız belasız bir şekilde kullanılması temennisinde bulundu. Kaymakam Atilla, İl Emniyet Müdürlüğüne de araçların kazandırılmasındaki katkılarından ötürü teşekkür etti.

Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ise, 2 hizmet aracının emniyet teşkilatı bünyesine kazandırılmasında örnek bir işbirliği sergilendiğine dikkat çekerek, “Bizim bu iki aracın alınmasında çok az bir katkımız oldu. Sadece beraber bir işbirliği yaptık. Bir araya gelindikçe, destek oldukça, kurumların neler yapabileceğini gösteren örneklerden bir tanesidir bu. Personelimize kazasız belasız bir şekilde kullanmalarını temenni ediyorum. Beyşehir’imize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla ile İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, araçların kontak anahtarlarını kullanıcı polis memurlarına teslim etti. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, anahtar tesliminden önce bir hizmet aracının direksiyona geçerken, diğer koltuklarına ise Kaymakam Cumali Atilla, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata oturdu. Aracın ilk sürüşünü yaparak Emniyet Müdürlüğü çevresinde kısa bir tur atan Namal, dönüşte aracın anahtarını kullanıcı memuruna teslim etti.

BEYŞEHİR POLİSİNE ARAÇ TAKVİYESİ
BEYŞEHİR POLİSİNE ARAÇ TAKVİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 17:38:02
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 17:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?