7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Beyşehir polisine takdirname

Konya Valiliği, Beyşehir polisini emniyet ve asayiş uygulamasında gösterdiği üstün başarılardan ötürü takdirname ve çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Aralarında Emniyet Amiri Musa Küçükabacı, komiser yardımcıları Mustafa Akmaz, Hüseyin Çimen ve Erkan Baysan'ın da bulunduğu Emniyet Müdürlüğü'nün 34 personeli, takdirname ve çeyrek altınla ödüllendirildi Beyşehir Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen ödül törenine İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, İl Emniyet Müdürlüğü üst düzey personeli, Kaymakam Cumali Atilla ile Beyşehir Emniyet Müdürü Osman Bilgin de katıldı.

Takdirnameye layık görülen 34 personele belgeleri Kaymakam Cumali Atilla tarafından verilirken, çeyrek altın ödülleri ise İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu ile İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev alan müdür ve müdür yardımcıları tarafından takdim edildi. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Beyşehir polisinin çalışmalarından övgüyle söz etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Konya'daki başarılarının aynen ilçelere de yansıdığını belirten Tuzcu, Beyşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personelin banka hırsızlığı olayının faillerini kısa süre içerisinde yakalayıp adalete teslim ederek büyük bir başarıya imza attığını söyledi.

Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla ise, Beyşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 34 personelin başarılı çalışmalarından ötürü Konya Valiliği tarafından takdirle taltif edildiğini belirterek, "Ben de tüm personelimizi kutluyorum" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 13:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?