6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Beyşehir'de akıl almaz kaza!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yanından geçen bir kamyonetin açılan arka kapağı sert bir şekilde kafasına çarpan fırın işçisi, ölümden döndü.

İlk müdahalesi tesadüfen olay yerinde bulunan bir doktor tarafından yapılan yaralı genç hastaneye kaldırılırken, kaza anı petrol istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Beyşehir kent merkezinde bir fırında işçi olarak çalışan 21 yaşındaki Abdullah Özmen, tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra işyerine dönmek istedi. Petrol istasyonundan işyerine doğru yürüyen fırın işçisi, karşı yöndeki kavşaktan bulunduğu istikametteki yola dönüş yapan Mustafa S. (31) idaresindeki 42 H 4916 plakalı kamyonetin açılan arka kapağını fark edemedi.

Özmen, yanından hızla geçen aracın arka kapağının şiddetli bir şekilde başına çarpması sonucu takla atarak yere savruldu. Yüzü kanlar içerisinde kalan Özmen, düştükten hemen sonra ayağa kalktı. Ancak çevredekilerin yardımına koşmasına rağmen tekrar olduğu yere yığılan Abdullah Özmen'e ilk müdahale, olayı gören bir doktor tarafından yapıldı.

Öte yandan, bağırma seslerini duyduktan sonra yol üzerinde duran sürücü ise olayın şaşkınlığı içerisinde, çevredekilerin; "Bu genç, senin kamyonetin kasasından düştü" demesi üzerine şok yaşadı.

"Kamyonetin üzerine herhangi bir kişiyi almadım" diyen sürücü ile görgü tanıkları olayın nasıl meydana geldiğini güvenlik kamerası görüntülerini izlendikten sonra anladı. Akıl almaz kazanın görüntüleri yol kenarında bulunan petrol istasyonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, polis görüntüleri izledikten sonra ehliyeti olmadığı belirtilen kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Kazadan sonra şuurunu kaybeden genç, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Başından aldığı darbe ile yaralanan ve röntgen filmi çekilen Abdullah Özmen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir süre gözetim altında tutulan Özmen, basın mensuplarının yönelttiği soru üzerine yaşadıklarına inanamadığını söyledi.

Özmen, hayatında ilk kez böyle bir kazanın başına geldiğini anlatırken, "Fırın işçisiyim ve tuvalet için karşıdaki petrol istasyonuna gidip dönüşümde, bu olayı yaşadım. Kamyonetin açık olan arka kapağı bir anda kafama çarptı ve ondan sonra kısa bir süre hafızamı yitirdim ve daha sonrasını hatırlamıyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 12:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?