6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Beyşehir'de bıçaklı dehşet!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Saatçi (41) sık sık tartıştığı eşinin göl kenarında çalıştığı restorana giderek konuşmak istedi. Ali Saatçi'nin eşiyle restoranda tartışması üzerine şef garson Metin G. (46), içeride müşterilerin olduğunu belirterek Saatçi'yi uyardı.

Bunun üzerine restoranın kamelya bölümüne giden Metin G. ile Ali Saatçi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Ali Saatçi'nin üzerinden çıkardığı bıçak darbelerine maruz kalarak yaralanan Metin G., daha sonra kaçarak restorandan uzaklaşmak isteyen şahsın peşinden koşarak aynı bıçakla karşılık verdi.

Göğüs ve omzuna aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralanarak ana cadde üzerinde yere yığılan Ali Saatçi, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ali Saatçi'nin cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Öte yandan, vücudunun çene, karın boşluğu ve sol baldır kısımlarına bıçak darbesi alarak yaralanan şef garson Metin G. ise kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla da olayın yaşandığı restorana gelerek Emniyet Müdürü Osman Bilgin'den bilgi aldı. Polis, olayda kullanılan bıçağa el koyarken, kavganın yaşandığı kamelya bölümünde incelemede bulundu. Olayla ilgili
soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 13:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemalettin biçençark IP: 85.106.234.xxx Tarih : 16.03.2009 14:43:25

İKİNİZEDE GEÇMİŞ OLSUN BİRİNE ALLAH DAN RAHMET ÖBÜRÜNE ALLAH KURTARSIN.ÖLEN BİRDAHA GELMEZ AMA YARALI ŞEF GARSON İYİLEŞİRSE T.C.K'NIN27/1 MADDESİNDEN CEZA ALIR BUDA DEMEKTİRKİ EN FAZLA YATACAĞI CEZA 20 İLE 32 AY ARASINDA GARSON EĞER BU DAVADA HAKSIZ BİLE OLSA ONA YÖNELEN VE GERÇEKLEŞMESİ KESİN OLAN BİN ÖLÜM SALDIRISI ONUN İÇİN SONUNA KADAR HAKLI BU GARSON...