6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Beyşehir'de feci kaza!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Beyşehir ilçe merkezine 13 kilometre kala meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya istikametine giden Eyüp Ceran idaresindeki 34 COV 56 plakalı otomobil, yol kenarında patlayan lastiği onarılmaya çalışıldığı ileri sürülen bir traktörün römorkuna çarptıktan sonra kontrolden çıktı.

Çarpmanın şiddetiyle şerit değiştiren otomobil, karşı yönden gelen Erzurum-Antalya seferini yapan Murat Altay idaresindeki 34 JCV 33 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otobüsün altında yolun dışına çıkarak tarlaya giren otomobilde bulunan sürücü Eyüp Ceran ile Süreyya Ceran, Aliye Ceran, Kezban Kayabaşı ve Yücel Sezen araçta sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan yara almadan kurtulan otobüsteki yolcular ise özel araçlarla bölgede bulunan bir dinlenme istasyonuna sevk edildi.

Öte yandan, kaza sonra kazaya sebebiyet veren traktör sürücüsünün römorkunu olay yerinde bırakıp kaçtığı öne sürüldü. Kaza nedeniyle Beyşehir-Isparta karayolu bir süre trafiğe kapanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 09:25:21
Güncelleme :26 Temmuz 2009 Pazar 15:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?