3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Beyşehir'de kardeş okul projesi...

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Meslek Yüksekokulu (MYO) Turizm Otel İşletmeciliği Ön Büro 2. sınıf öğrencileri ile Kurucuovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliği sonucu "Kardeş Okul" projesi kapsamında, Kurucuova İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardım kampanyası düzenledi.
 
Proje doğrultusunda okulda öğrenim gören öğrencilere yardım yapabilmek için Kurucuova Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüsle Kurucuova Beldesi ziyaret edildi. Ziyarete yüksekokul öğrencilerinin yanı sıra öğretim görevlileri de katıldı.
 
İlköğretim okulu önünde yapılan törende, kampanyaya destek veren yüksekokul öğrencileri ile dernek yönetimine teşekkür edildi. Daha sonra ilköğretim okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye, diş fırçası ve macunu, ayakkabı, elbise, okul çantası, ana sınıfı öğrencilerine eğitim içerikli oyuncaklardan oluşan hediyeler dağıtıldı. Öğrenciler, okul idaresine elektrik süpürgesi, halı ve ön büro malzemeleri hediye etti.
 
Kampanya ile okulda öğrenim gören 120 öğrenci de sağlık kontrolünden geçirildi. Dr.D.Ali Turgut ile Kurucuova Sağlık Ocağı Tabibi Dr.Ali Çakır, öğrencileri genel sağlık taramasından geçirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 18:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?