4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Beyşehir'de terör lanetlendi

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 12 askerimizin şehit edilmesinin ardından başlayan Teröre Lanet Yürüyüşleri kapsamında Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir yürüyüş düzenlendi. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı yürüyüşte vatandaşlar PKK aleyhine sloganlar attı.

Sivil toplum örgütleri ve Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin düzenlediği yürüyüşe Beyşehir'in yanı sıra Derebucak ve Hüyük ilçelerinden binlerce vatandaş katıldı. Orman İşletme Müdürlüğü önünde başlayan yürüyüş sırasında vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü PKK'yı lanetleyen sloganlar attılar. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı yürüyüş Anıt Alanı önünde son buldu.

Burada toplanan vatandaşlar şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okudu. Hakkari'de şehit edilen 12 askerin ismi tek tek okunurken vatandaşlar hep bir ağızdan "Burada" diye bağırdı. Bir süre slogan atan grup daha sonra sessizce dağıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 17:48:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali gürçay IP: 88.254.28.xxx Tarih : 24.10.2007 21:44:55

beyler şehrinden dağdaki kalleş çakallara sesleniyorum:bakın ve görün bu manzarayı! yurdun dört bir yanı aynı. bu millet gerekirse bin kurtuluş savaşı daha verir yine sizin gibilere bırakmaz bu vatanı. gelin vazgeçin bu sevdadan kardeşçe yaşayalım.