7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Beyşehir'deki cinayette 2 tutuklama

BEYŞEHİR'DEKİ CİNAYETTE 2 TUTUKLAMA

Konya'nın Beyşehir ilçesinde otomobilinde eşinin gözü önünde vurularak öldürülen şahsın kayınbiraderi ve kayınpederi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, dün Beytepe Mahallesi Yunus Emre Sokak'ta Sadık Erkoç'un otomobilinde vurularak öldürülmesine ilişkin olarak polis merkezinde ifadeleri alınan Beyşehir Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenim gören kayınbiraderi H.B.'den (18) sonra kayınpederi İ.B. de cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının tamamlanmasının ardından iki ayrı polis ekip otosu ile Beyşehir Adliyesi'ne getirilen H.B. ve babası İ.B., savcılık tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlılar, tutuklanarak Seydişehir Cezaevi'ne gönderildi.

Otomobil içerisinde eşinin gözü önünde öldürülen Sadık Erkoç'un cenazesi ise, dün öğle namazının ardından doğum yeri Başgöze köyünde toprağa verildi.

Şubat ayında kendisine kaçan sevgilisi Dilek B. (19) ile Beyşehir Belediyesi Nikah Memurluğu'nda kıyılan nikahla ikinci kez evlilik yapan Sadık Erkoç (27), önceki gün akşam saatlerinde eşi ile birlikte gittiği Beytepe Mahallesi Yunus Emre Sokak'ta otomobilinin içerisinde av tüfeğiyle vurulmuş, ardından hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirmişti. Eşinin gözleri önünde öldürülmesinin ardından Dilek Erkoç polis ekip otosu ile getirildiği Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde uzun süre olayın şokunu üzerinden atamamıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 12:57:01
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 13:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?