6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Beyza'ya buruk doğumgünü

Konya'da, 20 gün önce kaybolan ve bugün doğum günü olan 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun ailesi, kızlarının oyuncaklarına bakarak gözyaşı döküyor.

Merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Kıraç Sokak Numara 21'de ikamet eden Seyit (31) ve Asuman Çökekoğlu (21) çiftinin kızları Beyza, bugün 4 yaşına girdi.

Evde üzüntüyle bekleyen Çökekoğlu ailesi kızlarının bulunmasını umutla beklerken, acı dolu bir doğum günü geçirdi. Kızlarının kaybolalı 20 gün olduğunu belirten anne Asuman Çökekoğlu, "Bugün 19 Mayıs, kızımın doğum günü ama yanımızda yok. Kızımı çok özledim, 20 gündür hiçbir şekilde haber alamadık. Allah kimseye evlat acısı vermesin, bir gören duyan varsa bize haber versin" dedi.

Beyza'nın ilk torunu olduğunu belirterek ağlamaya başlayan anneanne ise, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum, torunumun doğum günü ama bizim en acı günümüz. Beyzamızı kim götürdüyse Allah onları kahretsin, tek dileğimiz kızımıza kavuşmak" şeklinde konuştu. Çökekoğlu ailesi, kızlarının doğum gününü dua ederek geçirirken, kızlarını görenlerin mutlaka haber vermesini istedi.

Öte yandan Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel bir ekip, Beyza'nın bulunması için her türlü çalışmayı yapıyor. Her türlü ihbara önem veren emniyet teşkilatı ilk günden beri yaklaşık 300 polisle arama çalışması yapmıştı. Kurulan özel ekiple, küçük kızın bulunması için her türlü yöntemin deneneceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 10:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?