3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Bıçakla cinsel organını kesti

Konya'da girdiği bunalım sonucu, aşırı derece alkol alan 24 yaşındaki G.K., cinsel organını bıçakla kesti.

Hastaneye kaldırılan gencin organından kopan parça, yerinde dikildi. G.K., daha önce de bıçakla yaralandıktan sonra getirildiği hastanede, “Abdestsiz ameliyata girmem” diyerek, sedyeden kalkmış ve hastanenin süs havuzuna girmişti.

Evli ve 1 kız çocuğu babası olan ve ancak eşinden ayrı yaşayan G.K., bir süredir iş bulamayınca bunalıma girdi. Dün akşam saatlerinde anne ve babası ile birlikte yaşadığı Meram İlçesi Karakurt Mahallesi'ndeki evde, aşırı derecede alkol alan G.K., odasında yalnızken ekmek bıçağıyla, cinsel organını kesti. Odaya giren anne ve babası, G.K'yı kanlar içinde görünce hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Gelen sağlık ekibi, kopan parçayı da alarak G.K.'yı ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan G.K.'nin cinsel organından kopan parça yerine dikildi. Doktorlar, cinsel organın uç kısmının bıçakla kesilerek koparıldığını, ameliyatla yerine dikildiğini, ameliyatın başarılı geçtiğini ancak, cinsel organın yüzde 70 ihtimalle, işlevini yitirebileceğini açıkladı.

Ameliyatın ardından kontrol altında tutulduğu hastanenin Üroloji Servisi'nden kaçan G.K., yaklaşık 2 saat sonra bu kez, kendisini karnından bıçaklayarak yeniden hastanelik oldu. Numune Hastanesi'nden sevk edildiği, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan G.K.'nin, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

SÜS HAVUZUNA ATLAMIŞTI

G.K., 30 Eylül gecesi de evde alkol aldığı sırada kendisini güğsünden bıçaklamıştı. Yaralı halde, motorsikletine binen ve evine yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta gördüğü polis ekibinden yardım isteyen G.K., Numune Hastanesi'ne kaldırılmıştı. G.K., burada sedyede yatarken, “Abdestsiz ameliyata girilmez” diyerek, sedyeden kalkmış ve hastane bahçesindeki süs havuzana girerek, abdest almaya kalkmıştı. G.K., görevliler tarafından havuzdan çıkarılıp, ameliyata alınmıştı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 17:12:11
Güncelleme :31 Ekim 2006 Salı 17:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?