6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bıçaklanan büfeci hayatını kaybetti

Konya'da iki gün önce iş yerine müşteri gibi gelen kimliği belirsiz şahıs tarafından göğsünden bıçaklandıktan sonra gasp edilen Mustafa Keser, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, iki gün önce saat 01.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Keser, babası İsmail Keser'e ait büfede çalıştığı sırada, iş yerine müşteri gibi gelen kimliği belirsiz kişi tarafından göğsünden bıçaklanarak gasp edilmişti. Ağır yaralanan Mustafa Keser, telefonla aradığı annesi Havva Keser'e, "Anne beni bıçakladılar, kurtar ölüyorum" diyerek yardım istemişti. Annesinin haber verdiği ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Keser, 2 gün süren yaşam mücadelesini dün saat 20.00 sıralarında kaybetti.

Olayın yaşandığı gün oğluyla birlikte hastaneye gelen anne Havva Keser, ambulansın ön koltuğunda oğlunun yaşaması için dua etmişti. Hastane koridorlarında da ellerini açarak gözyaşı döken anne Havva Keser, "Allahın oğlumu bana bağışla" diyerek uzun süre dua etmişti. Aşırı kan kaybı nedeniyle doktorların yüzde 10 yaşama şansı verdikleri oğlu için ümidini yitirmeyen anne Havva Keser, iki gün sonra gelen ölüm haberiyle yıkıldı.

İki gün önce meydana gelen olayda, büfe çalıştıran Mustafa Keser, iş yerini toparladığı sırada müşteri gibi gelen kimliği belirsiz kişi tarafından göğsünden bıçaklandıktan sonra, cep telefonu ve kasada bulunan çok sayıda kontör ile bir miktar parası gasp edilmişti. Şüpheli olaydan sonra kayıplara karışırken, polisin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 10:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?