6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bıçaklanan sürücü duvara çarptı

Konya'da bir kişi, seyir halindeki otomobilin direksiyonunda bulunan arkadaşını bıçakladı. Ağır yaralanan sürücü bir evin duvarına çarptı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Karatay ilçesi Kerimler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 31 yaşındaki Tugay Samancı kullandığı 42 SS 967 plakalı otomobile arkadaşı Ömer T.'yi aldı. Birlikte gezen iki arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Ömer T., seyir halinde olan otomobili kullanan arkadaşını birçok yerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin duvarına çarptı.

Yaralı halde otomobilden çıkan sürücü ile Ömer T. sokakta kavga etmeye devam etti. Çevreden vatandaşlar olaya müdahele ederek iki şahsı ayırırken, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı.

Çok kan kaybettiği belirlenen yaralı sürücü, ambulansa Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tugay Samancı'nın ağır yaralandığı ve hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, arkadaşı Ömer T. gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 11:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?