3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Bıçaklı kavga:2 yaralı

Konya'da bir apartman yöneticisinin aidat istemesi nedeniyle çıkan kavgada, 2 üniversiteli genç bıçakla yaralandı.
 
İddiaya göre, merkez Selçuklu İlçesi Büyük Hizmet Kent Sokak Memur Kent Sitesi'nin yöneticisi Hasan S., kiracı üniversite öğrencileri Bayram Erkan (19) ile Mehmet Bektaş'ın (25) oturduğu daireye giderek "6 aylık aidat borcunuz olan 180 YTL'yi ödeyin" diyerek uyarıda bulundu. Bunun üzerine öğrenciler aidatı ödediklerine dair makbuzları gösterince tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında yöneticinin yanında bulunan arkadaşları Ahmet A. (38) ile Alim D. (22), üzerlerinde bulundurdukları bıçağı çekerek sallamaya başladı. Alim D., bıçağı sallarken iki üniversiteli genci yaraladı.
 
Sol bacağından iki bıçak darbesi alan Bayram Erkan ile kalçasından tek bıçak darbesi alan Mehmet Bektaş ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir süre sonra polis ekipleri, gençlerin bıçaklanma olayına karışan Ahmet A., Alim D. ve yönetici Hasan S.'yi gözaltına aldı.
 
Gözaltına alınan şüpheliler, yaralıların bulunduğu hastaneye getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Taburcu olan yaralı gençler ile şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Bu arada, bıçaklanan gençlerden Bayram Erkan'ın, Ahu Tuğba ile evlenmek isteyen Meriç Erkan'ın akrabası olduğu öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2006 Cumartesi 13:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?