4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Bıçaklı saldırganlar yakalandı

Konya'da, 'otobüsten önce inme' meselesi yüzünden bir kişiyi bıçakla yaralayan 2 kişi, görgü tanığının polise bilgi vermesi üzerine yakalandı.
 
Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Kalfalar Mahallesi belediye otobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evine gitmek için babası Ahmet Korkut ile birlikte belediye otobüsüne binen Ömer Faruk Korkut (24), son durağa gelindiğinde otobüsten inerken aynı anda Niyazi G. ile arkadaşı Harun D'nin (18) de inmek istemesi üzerine tartışma başladı. Şahıslar, baba Ahmet Korkut'un fırından pide ekmek almaya gitmesi üzerine yalnız kalan Ömer Faruk Korkut'u araya alarak tartışmaya başladı. Şahıslardan Harun D., boynundan tuttuğu Ömer Faruk Korkut'u etkisiz hale getirirken, Niyazi G. de sustalı tabir edilen bıçakla karnından yaraladıktan sonra bıçağı atıp kaçtı. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Faruk Korkut, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
 
Olayı gören ve polis merkezini arayan bir görgü tanığı ise failleri tanıdığını söyleyerek ihbarda bulundu. Bunun üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri, verilen adreste yaptıkları çalışmada Niyazi G. ile Harun D.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerden Niyazi G. ifadesinde Ömer Faruk Korkut'u, otobüsten inerken kendisine "Çekilsene lan" dediğini ve bu yüzden bıçakladığını söyleyerek olayı itiraf etti.
 
Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2006 Pazar 13:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?