6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bin 700 fidan toprakla buluştu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından organize edilen "Mavi-Yeşil Beyşehir" projesi kapsamında ilçe merkezine bin 700 adet çam fidanı dikildi.

İhsan Kabadayı İlköğretim Okulu arka kısmında bulunan milli tekvandocu Ömer Tosun Hatıra Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı, dernek yöneticileri ve üyeleri, belediye personeli, ilköğretim okulu öğrencileri katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, "Mavi-Yeşil Beyşehir" adlı proje çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğe destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken bu tip projelerin gelecekte de devam edeceğini belirtti.

Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ise, daha yeşil bir Beyşehir adına yapılmış olan her türlü organizasyonu desteklediklerini ifade ederek, "Bu tip organizasyonların artması için Beyşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Zaten Beyşehir'e 5 yılda 500 bin fidanı toprakla buluşturma taahhüdümüz var. Bu organizasyonlara destek vererek taahhütlerimizi yerine getirmenin yanında, gelecek nesillere daha yeşil ve daha mavi bir Beyşehir bırakmış olacağız" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı İzzet Taşcı öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 20:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?