30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Bir aile yok oldu!

Konya'da bayram alışverişinden dönen ailenin bulunduğu otomobil, kontrolden çıkıp yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada 1'i çocuk 3 kişi ölürken, 1'i çocuk 3 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Tatköy Mahallesi yolu Söğütlü Mevkisi'nde meydana geldi. Ramazan Talas, ailesiyle birlikte bayram alışverişi yaptıktan sonra Tatköy Mahallesi'ndeki evlerine dönmek için 40 AE 227 plakalı otomobille yola çıktı.

Sürücü Talas, kullandığı otomobille Söğütlü Mevkisindeki rampalı virajı geldiğinde iddiaya göre vites küçültmek isterken vitesin boşa düşmesiyle, paniğe kapılan sürücünün kontrolünü kaybetmesiyle otomobil, yaklaşık 20 metrelik uçurma yuvarlandı. Kazada sürücü Talas, 27 yaşındaki eşi Rabia, 7 yaşındaki kızı Hatice Talas yaralandı. 3 yaşındaki oğlu Mehmet, babası 55 yaşındaki Mehmet, aynı yaştaki annesi Ayşe Talas olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılardan sürücü Talas, Konya Numune Hastanesi'ne eşi Rabia ve kızı da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Uçuruma yuvarlanan otomobilden geriye bayram alışverişi nedeniyle alınan şekerler, diğer gıdalar ile kıyafetler etrafa savruldu.

Kaza yerine gelen 3 yaşındaki Mehmet Talas'ın dayısı, cesede sarılarak "Dayım sen öldün mü yoksa?" deyip Ardından polise dönerek "İyi baktınız mı? Ölmüş mü?" diye gözyaşı döktü. Tatköy Mahalle Muhtarı Sedir Akseki de "Son iki dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Burada yaklaşık 20 kaza meydana geldi. Kazaların bir kısmı ölümlü kaza. En son yaklaşık 4 ay öncede yine bir ölümlü kaza meydana geldi. Viraj keskin bir viraj. Çevresi bariyerlerle çevrilirse kaza riski azalır. Bugüne kadar belediyeye müracaat ettim. Fakat bir sonuç çıkmadı "dedi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2011 Cumartesi 21:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?