6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

BJK'li İbrahimler'e Konya'dan kanca

Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Beşiktaş'ın Avusturya kampında kavga eden ve kadro dışı kalan kaptanlar İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i Konyaspor'a transfer etmek için görüşeceğini söyledi.

Başkan Kuntoğlu, "Konyaspor'a yıldız oyuncuları almak için çalışıyoruz. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i Konyaspor'a getirmek için bu akşam görüşme yapacağım. Büyük bir ihtimalle de bu 2 oyuncuyu renklerimize bağlayacağız. İbrahimleri Konya'ya getireceğiz. Kavgalı oyuncuları hoşgörünün başkenti Konya'da barıştıracağız." dedi.

Süper Lig'in yeni sezon hazırlıkları çerçevesende transferde sona yaklaşan Konyaspor, Beşiktaşın 2 yıldız ismi İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in transferi için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı ekibin iki kaptanı İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez, Avusturya kampında teme tokat kavga etmiş ve Beşiktaş Yönetimi de iki oyuncuyu süresiz kadro dışı bırakıp ilk uçakla İstanbul'a göndermişti.

Yaşanan tatsız olayın ardından da satış listesine koyuldukları açıklanan 2 başarılı oyuncu için Galatasaray'ın da nabız yokladığı iddia edilmişti. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın cenazesi'ne katılmak için İstanbul'a giden Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamayla, Toraman ve Üzülmezi Konya'ya getireceğini söyledi. Başkan Kuntoğlu, "Konyaspor'u yıldız bir takım yapmak için çalışıyoruz. Yıldız takım olabilmek için de yıldız oyuncular almamız gerekiyor. Avusturya'da kavga eden Toraman ve Üzülmez de bizim için değerli ve takımımıza almak istediğimiz 2 oyuncu. Beşiktaşlı bu 2 oyuncuyu da Konyaspor'a transfer etmek için çalışıyorum. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i Konyaspor'a getirmek için bu akşam görüşme yapacağım. Büyük bir ihtimalle de bu 2 oyuncuyu renklerimize bağlayacağız." dedi.

"İBRAHİMLERİ BEN BARIŞTIRACAĞIM"

Kampta kavga eden Beşiktaşlı İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i barıştıracağını da sözlerine ekleyen Başkan Kuntoğlu, "Konya, Mevlana şehridir. Dolayısıyla hoşgörünün başkentidir. Kavgadan dolayı küs olan bu iki oyuncuyu da Konya'ya getirip burada barıştıracağız. İbrahimleri ben barıştıracağım. Konya'da kavga, küslük olmaz. Hayırlısıyla gerekli görüşmeleri yapıp, transfer işlemlerini de gerçekleştirdikten sonra bu küslüğü Konya'da sona erdireceğiz. Konyaspor'a gelmeleri halinde aralarındaki anlaşmazlık tamamen sona erecek ve barışıp, eski günlerine geri dönecekler" dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 17:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?