6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

BTO üyelerinden KTO'ya ziyaret

Konya’nın Beyşehir İlçesi Ticaret Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti.

 Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, Meclis Başkanı Bahadır Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti. KTO Meclis Başkanı Dr. Seyit Kara ve Başkan Yardımcısı İsmail Haydaroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette her iki oda yöneticileri bölgeye hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez, odalardaki seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yeni bir heyecanla yeni hizmet döneminin başladığını ifade ederek, “Konya Ticaret Odası olarak bölgemizdeki bütün odalarımızla iyi ilişkiler içerisinde olmaktan, birlikte hareket etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Beyşehir’in sorunlarının da gündeme geldiği ziyarette Başkan Üzülmez, “Bugüne kadar birçok platformda altını çizdiğimiz üzere, sektörel teşvik uygulamasının hayata geçmesini istiyoruz. Sektörel teşvik uygulamasıyla Konya’da otomotiv ve metal işleme sanayi, Beyşehir’de silah sanayi, Hadim’de kiraz üretimi desteklenmiş olacak. Bizim savunduğumuz sektörel teşvik uygulamasıyla, sektörlerimiz dünya ile daha güçlü rekabet edebilir hale gelecektir” dedi.

KTO’nun yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini ifade eden Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül ise, Konya’nın teşvik kapsamı dışında kalmasının Beyşehir gibi ilçeleri de olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, Beyşehir’de tüfek ve mermer sanayinin desteklenmesi gerektiğini, iç turizmden Beyşehir’in pay alması için Konya-Beyşehir Yolunun iyileştirilmesinin şart olduğunu söyledi.

Ziyarette Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül tarafından, Üzülmez’e Beyşehir’in doğal güzelliklerinin bulunduğu çini işlemeli tabak hediye edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 14:23:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?