6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bu da anahtarlık kamera!

KUŞKULANAN EŞLERE ANAHTARLIK KAMERA

Kore'den ithal edilen ve küçük bir anahtarlığın içine gizlenen video kamera ve fotoğraf makinesi sistemine özellikle kuşkulanan eşlerin rağbet gösterdiği belirtiliyor.

Kamerayı Türkiye'ye getiren firmanın sahibi Metin Yıldız, video kameranın küçük bir anahtarlığın içine gizlendiğini ve kimse tarafından fark edilemediğini belirterek, "Kamera küçük olmasına rağmen 5 megapiksellik bir görüntü kalitesiyle çekim yapabiliyor. Kameramız sadece video kaydı değil aynı zamanda fotoğraf çekme özelliğine sahip. Sadece bir düğmeye basmayla kayıt yapmaya başlayan kameramızın yükseltilebilir hafızası sayesinde 16 gigabayta kadar görüntü ve fotoğraf çekilebiliyor" dedi.

Kameraya özellikle eşinden kuşkulanan eşlerin rağbet gösterdiğini dile getiren Metin Yıldız, "Eşlerinden kuşkulanan hanımlar ya da beyler bu kamerayı alarak kuşkularını kanıtlamak istiyor. Ayrıca özellikle çocuklarını bakıcıya emanet edenler, bakıcının çocuklarına nasıl davrandığını görmek için de bu kamerayı talep ediyor. Hem gizli, hem de küçük olduğu için oldukça tercih edilen bir ürün. Şu an için satış fiyatı 120 lira ve oldukça ilgi görüyor" şeklinde konuştu.

KUŞKULANAN EŞLERE ANAHTARLIK KAMERA
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 11:52:02
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 14:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?