6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bu gözler vahşeti gördü!

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Konya'da bir yıl önce boşandığı eşiyle barıştıktan sonra aynı evde yaşamaya başlayan bir kişi, kahvehaneden döndüğü sırada evde birlikte yakaladığı karısının sevgilisini iki yaşındaki kızlarının gözleri önünde 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Sevgilisini bıçaklayan kocası tarafından darp edilen genç kadın ise canını evden kaçarak kurtardı. Gözaltına alınan babasının kucağında sağlık kontrolü için hastaneye gelen iki yaşındaki kız çocuğunun,"Baba" diye ağlayarak gözyaşı dökmesi yürekleri parçaladı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Uluırmak Ali Hoca Mahallesi Tevbe Sokak No:2'de meydana geldi. İddiaya göre, yem ve şampuan satarak geçimini sağlayan D.A.Ç. (30), ev hanımı eşi H.Ş. (27) ile bir yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Evliliklerinden A.Ç. (2) adında bir kız çocukları olan çift, boşandıktan sonra ayrı yaşamaya başladı. Doğuştan kalbi delik olan kızıyla birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, bir meslek edindirme kursun'da iş bularak çalışmaya başladı. Geçimini burada çalışarak sağlamaya çalışan kadın, bu sırada kursa gelip giden Ahmet Ö. (34) ile tanıştı.

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE BIÇAKLADI

Boşandıktan bir kaç ay sonra yakınlarında araya girmesiyle eski eşiyle tekrar barışan D.A.Ç., resmi olarak yeniden evlenmediği H.Ş. ile aynı evde yaşamaya başladı. İddiaya göre, genç kadın eşinden ayrıldığı dönemde kursta tanıştığı A.Ö. ile kocasından habersiz görüşmeyi sürdürdü. Eski eşinin akşam yemeklerinden sonra oyun oynamak için gittiği kahvehaneden sürekli geç dönmesi üzerine H.Ş., eşine ait cep telefonundan Ahmet Ö'ye, "Evde yalnızım seni bekliyorum" diye mesaj attı.

Gelen mesaj üzerine Ahmet Ö., babasının üzerine kayıtlı kamyonetiyle H.Ş.'nin evine gitti. Kahvehanede oyun masasından erken kalkan D.A.Ç., eve geldiğinde Ahmet Ö'yü eşiyle birlikte yakalayınca öfkelendi. D.A.Ç., "Burada ne arıyorsun" diye sorduğu Ahmet Ö'nün evden kaçmak istemesi üzerine kavga etmeye başladı. Yaşanan kavga sırasında D.A.Ç. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla peşinden koştuğu Ahmet Ö'yü, kızı ve eşinin gözleri önünde bacağından, sırtından ve karnından olmak üzere 4 yerinden bıçakladı.

H.Ç., eski eşinin kendisini de dövmeye başlaması üzerine evden kaçıp polisi arayarak yardım istedi. Bunun üzerine kısa sürede olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerin yaptığı müdahalenin ardından 4 yerinden bıçaklanan Ahmet Ö. olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alınan cinayet zanlısı evde yalnız kalan iki yaşındaki kızını da yanına alarak polislerle birlikte evden ayrıldı. Sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne getirilen cinayet zanlısı, kucağındaki kızını kendisine siper ederek yüzünü gizlemeye çalıştı. Hastanedeki işlemlerin ardından elleri kelepçelenen zanlı, kucağındaki kızını polislere bırakmak zorunda kaldı.

Polisin kucağında hastaneden çıkarılan küçük kızın, götürülen babasının arkasından "Baba" diye ağlaması yürekleri parçaladı. Hastanedeki işlemlerin ardından bu sefer yüzünü hala kanlı olan elleriyle kapatmak zorunda kalan cinayet zanlısı ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yerinde hayatını kaybeden Ahmet Ö'nün cesedi ise otopsi için ambulansla hastane morguna kaldırıldı. Ölen şahsın eve gelirken kullandığı kamyonette Asayiş Şube Müdürlüğü parkına çekildi.

Polisin evde yaptığı yaklaşık 4 saatlik incelemenin ardından H.Ş., polis tarafından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Genç kadının, verdiği ilk ifadesinde Ahmet Ö. ile arasında duygusal bir yakınlaşmanın olmadığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE EŞİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2010 Cumartesi 15:55:26
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 12:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?