6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Büfecinin katil zanlısı tutuklandı

Konya'da 4 gün önce büfe işleten Mustafa Keser'i öldüren 18 yaşındaki katil zanlısı Ali B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da 5 Eylül 2008 tarihinde saat 01.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi No 162'de büfe işleten iki çocuk babası Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi 28 yaşındaki Mustafa Keser, büfeye müşteri gibi gelen Ali B. tarafından bıçaklanarak gasp edilmişti.

Mustafa Keser, 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetmiş, zanlı Ali B. polisin 4 gün süren çalışması sonucu Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde yakalanmıştı.

Poliste ifadesi tamamlanan Ali B. bugün yoğun güvenlik önlemleri altında gözaltında tutulduğu Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'ndan çıkartılarak, sağlık raporu için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Zanlı şube çıkışında, "Pişmanım" derken, sağlık raporu alınmasının ardından Konya Adliyesi'ne sevk edildi.

Adliyede savcı tarafından ifadesi alınan Ali B, suçunu burada da itiraf etmesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tukuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 14:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kaya IP: 88.254.22.xxx Tarih : 9.09.2008 15:39:28

öncelikle Konya Emniyet Amirimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ederim.Ama benim istediğim tek şey bu ve bunun gibi insan demeye dilim varmıyor canilerin en ağır şekilde cezalandırılmasıdır.umarım adelet yerini bulur ve toplum bir caniden kurtulur.umarım asarlar