6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bulak, Trabzon'dan çekinmiyor

Konyaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayayacağı Trabzonspor maçında galibiyet hedefliyor.

Teknik direktör Giray Bulak, Trabzonspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Kolay deplasman yok. Evimizde oynadığımız Galatasaray maçında puan alabilirdik. Bu maçın tesellisi oynadığımız iyi futbol oldu. İyi bir takım olduk. Ligin iyi oynayan ekiplerinden bir tanesiyiz. Rakiplerimize kolay kolay puan vermiyoruz. Bunu Trabzonspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Hücum hattı iyi olan, iyi mücadele eden bir takıma karşı oynayacağız. Ama Trabzonspor'dan çekinmiyoruz. 3 sonuçlu bir maç olacak. Ligin ilk yarısındaki kendi sahamızda oynadığımız Trabzonspor maçını kaybetmiştik. Bu maçı kazanarak telafi etmek istiyoruz. Trabzonspor, iç sahada iyi oynayan bir ekip. Çok oyuncuyla hücum yapıyorlar. Biz de ona göre tedbirler aldık. Trabzonspor maçından galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Affedilen Fahri Tatan hakkında da değerlendirmede bulunan Bulak, "Bu durum bizim oyuncu ihtiyacımız var gibi algılanmasın. Fahri altyapıda rahat çalışamadığını, rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Biz de karşılıklı görüşmeler sonucunda Fahri'nin affedilmesine karar verdik. İlerleyen haftalarda Fahri iyi olursa takımda neden düşünmeyelim" dedi.

Kendi şehrinin takımına karşı oynayacak olmalarının kendilerine haz verdiğini söyleyen Bulak, "Kendi şehrimize gitmek, sahaya çıkıp mücadele etmek bize zevk veriyor. Trabzonspor'dan daha çok puana ihtiyacımız var. Onlar ligin ilk yarısında bizi yendi. Biz de Cumartesi günü onları kendi sahalarında yenmek istiyoruz. Dostça ve centilmence bir maç diliyorum. Umarım kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 16:05:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?