6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bulak: 'Şu an Konyasporlu'yum'

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için ismi geçen Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, şu anda sadece Konyaspor'u ligde bırakmayı düşündüğünü söyledi.

İsminin Trabzonspor ile anılmasının kendisi adına mutluluk verici olduğunu ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Trabzonspor ile herhangi bir görüşmem olmadı. Benim şu andaki düşüncem Konyaspor'un ligde kalmasıdır. Trabzonspor'un arayış içindeyken bizim de ismimizin geçmesi güzel bir şey. Ama buna bizim yapacağımız pek fazla bir şey yok. Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu'yum. Bunu her yerde söylüyorum. Ama bunun dışında şu anda Konyasporlu'yum. Bütün konsantrasyonum Konyaspor'un ligde kalması
adına" dedi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Kocaelispor maçını da değerlendiren Giray Bulak, kendilerine güvendiklerini belirterek, "Artık ligde bu maçların telafisi yok. Kocaelispor maçından sonra 4 tane maçımız kalacak. Tek ihtimalli maçların 3 ihtimalli maçlara göre oynanması daha zor. Kocaelispor maçında mutlak 3 puan almamız gerekiyor. Rakibimizin özellikle ikinci yarıda müthiş bir çıkışı var. Açıkçası bizi korkutan bir ekip. Biz bu maça tedbirli ve kazanmak için çıkacağız. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımız takıma coşku vermeli. Ancak verilecek o coşkuyla bir değer olduğumuzu anlarız ve bu işi hallederiz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarına devam eden Yeşil-beyazlı ekip, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 17:12:05
Güncelleme :30 Nisan 2009 Perşembe 17:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?