6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bulak gitti, Kutlu geliyor!

Konyaspor, Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdı. Giray Bulak'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hakan Kutlu düşünülüyor.

Konyaspor geçen hafta oynadığı ve 2-1 kaybettiği Eskişehirspor maçından sonra teknik direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdı. Ligde kalma şansını tehlikeye atan Konyaspor, ligin bitimine iki hafta kala takımın başına Hakan Kutlu'yu getirmeyi düşünüyor.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdıklarını ifade ederek, "Kan değişikliği yapmak istedik. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Giray Bulak ile devam etmeme kararı çıktı. Hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ligde çok tehlikeli bir konumdayız. Son iki hafta kala takımın başına getireceğimiz teknik direktör için görüşmelerimiz devam ediyor. Bunların içinde Hakan Kutlu da var" dedi.

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında takımın teknik direktörlüğüne getirilen Giray Bulak ile 28 maçta 14 mağlubiyet, 7 galibiyet, 7 beraberlik elde etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 10:04:42
Güncelleme :19 Mayıs 2009 Salı 10:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?