6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Bülent Bölükbaşı yuvaya döndü!

Konyaspor, Kocaelispor'dan Bülent Bölükbaşı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli orta saha oyuncusu Bülent Bölükbaşı, kendisini sezon sonuna kadar Yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada, devre arasındaki 3. transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Poljac, Serhat ve şimdi de Konyasporumuz'da daha önce futbol oynamış Bülent Bölükbaşı ile sözleşme imzalıyoruz. Kendisi çok değerli bir futbolcu arkadaşımız. Umarım Konyaspor bu değerli transferlerle üzerindeki sıkıntıları atacaktır. Konyaspor'un hak ettiği yere gelmesi için bu imzaları atıyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu Bület Bölükbaşı ise, Konyaspor'a tekrar geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Yıllar geçmiş olmasına rağmen sanki kısa bir ayrılık yaşamış gibiyim. Alışkın olduğum bir forma ve alışkın olduğum bir şehir. Tekrar Konyaspor forması giyeceğim için çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yaparak takıma olumlu katkılar yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 20:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?