7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Büyücü kılığında dolandırdı

BÜYÜCÜ KADIN

Edinilen bilgiye göre, Konya polisi, merkez Selçuklu ilçesinde ikamet eden Ayşe D.'nin (41) büyücülük yaparak insanları dolandırdığı bilgisine ulaştı.

Araştırma yapan polis, Ayşe D.'nin kendi çevresinden ve gün arkadaşlarından 6 kişinin çeşitli bahanelerle 20 bin TL'sini aldığını öğrenmesinin ardından harekete geçti.

Yakalanan şüpheli kadının evinde, arkadaşlarını kandırmakta kullandığı bazı malzemelerle 'büyü yapacağım' diyerek aldığı idrarlar çıktı. Dolandırıcılıktan birden fazla kaydı bulunan Ayşe D. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme şüpheli kadını 6 kişiyi büyücülük yaparak dolandırmak suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

İNANDIRICI OLSUN DİYE İDRAR BİLE ALDI

Birçok yöntem kullandığı ortaya çıkan kadının, birlikte güne katıldığı komşularından bazılarını, "Eşiniz sizden ayrılacak, ben size bağlarım. Siz bir şişeye idrarınızı yapıp verin" diyerek kandırdığı öğrenildi. Bunun karşılığında bir bilezik alan kadın, başka bir kadını da evinizde büyü var diyerek aklında soru işareti bırakıp yüklü miktarda parasını aldı. İddiaya göre bir başka kadına, "Kolundaki altınlar nedeniyle sorunlar yaşayacaksınız, kötü günlere neden olacak. Sen bu altınları beze sar, ben de

okuyum. 1,5 ay sonra bu bezi tekrar açarsın sorun kalmaz" diyen Ayşe D., altınları el çabukluğuyla çantasındaki bezle değiştirerek yüklü miktarda vurgun yaptı. Birçok yöntem kullanan kadının kısa sürede 20 bin TL'den fazla ziynet eşyası ile para dolandırdığı öğrenildi

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 09:54:02
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 16:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?