6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Büyük Anavatan Partisi hayata geçti

BÜYÜK ANAVATAN PARTİSİ HAYATA GEÇTİ

Demokrat Parti ile birleştikten sonra kapanan Anavatan Partisi'nin devamı niteliğinde olan ve kurucu başkanlığını 22 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin yaptığı Büyük Anavatan Partisi, siyasi hayatına başladı.

Parti faaliyetleri hakkında Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Partinin Kurucu Başkanı Emanullah Gündüz, yaş ortalaması 22 olan bir grup idealist gençle Büyük Anadolu Projesi'ni hayata geçirmek için Büyük Anavatan Partisi'ni kurduklarını belirterek, "Ülkemizin sahip olduğu en büyük güç, en büyük sermaye, en büyük hazine; gençlerdir. Ancak gençler istediklerini hiçbir şekilde, hiçbir yerde, hiçbir zaman bulamamışlardır. Bu durumun en vahim

tablosunu ise siyaset niyeti ile partilerin gençlik kollarında görev alan genç kardeşlerimizde, arkadaşlarımızda görmekteyiz. İşte siyasetin kronikleşen ve kangren haline gelen bu problemine çözüm olarak Büyük Anavatan Partisi kurulmuştur. Büyük Anavatan Partisi'ni siyaset yapmak niyetinde olan, genç kardeşlerimize istedikleri imkanları sunmak ve kendilerini geliştirme ortamı bulabildikleri bu genç kadrolu, ilklerin ve enlerin partisi olacak olan partimizi gençler için kurduk" dedi.

Ülke çapında teşkilatlanmaların hızla sürdüğünü ifade eden Gündüz, "Eğer 41 ilimizde teşkilatlanmamızı tamamlarsak 2011 yılında yapılacak Genel Seçimlere katılacağız. Benim yaşım milletvekili seçilmeye yetmiyor ama bizde kişi değil misyon önemli. Bu nedenle benim yerime bu misyonu temsil edecek başka bir arkadaş da seçilebilir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 13:25:03
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 18:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadık kılıç IP: 85.104.243.xxx Tarih : 20.04.2010 18:09:02

BÜYÜK ANAVATAN PARTİSİ Hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.