6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Büyükşehir Belediye mesaisi başladı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Giray Bulak nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra Gaziantepspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular düz koşuya devam ederken, diğer oyuncular yarı sahada şut çalışması ve çift kale maç yaptı. Antrenmana rahatsız olan Serhat Akın katılmazken, sakatlıkları bulunan Koray İçten ve Ayman takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Yeşil-beyazlı futbolcu Celalettin Koçak, Gaziantepspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Maçta kötü bir performans sergiledik. Ama kesinlikle karamsar düşünmüyoruz. Önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Geçen haftalarda sergilediğimiz performansla Gaziantepspor maçında sergilediğimiz performans arasında çok fark vardı. Bunu ilerleyen haftalarda telafi etmek istiyoruz. Hasta ve sakatlıklarımızın olması bizi olumsuz etkiledi. Bu hafta deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Bundan sonraki her maçımız zor geçecek. Bu zorlu maçtan 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 21:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?