5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Büyükşehir Belediyesi'nden muhtarlara bilgisayar

Konya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve merkez ilçelerde bulunan 266 muhtara bilgisayar dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan bilgisayar dağıtım törenine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Ali Sürücü, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz ve muhtarlar katıldı.

Törende konuşan Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz, Büyükşehir Belediyesi’nin seçimden önce verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini belirterek, Konya’nın bu çalışmasıyla Türkiye’de bir rekor kırdığını ve bu çalışmanın diğer belediyelere örnek teşkil etmesi gerektiğini kaydetti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, seçim öncesi söz verdiği vaatleri hayata geçirdiklerini vurgulayarak, "Biz seçim öncesi 42 projeyi hayata geçireceğimize söz vermiştik. Bunları tek tek hayata geçirmeye başladık. Şuan proje sayımız 93’e çıkmış durumda. Siyasi yaşamda artık yeni bir dönem başlıyor. Eskisi gibi söz verip yapmama devri kalkıyor. Söz verip yapma devri başlıyor. Biz ise söz vermeden yapma dönemine başlanmasını istiyoruz. Halktan kopuk değil halkla iç içe bir yönetim şekli başladı. Halkımızın takım tutar gibi körü körüne bağlanması dönemi artık bitti. Bu yeni dönemde bizlere ve muhtarlara çok iş düşüyor" dedi.

Dağıtılan bilgisayarlar ile Kent Bilgi Sistemini’nin alt yapısını oluşturduklarını ifade eden Başkan Akyürek, muhtarlardaki tüm bilgilerin belediyeye de intikal edeceğini ve böylece daha iyi hizmet sunabileceklerini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından 3 muhtara bilgisayarlarını Belediye Başkanı Tahir Akyürek verdi. Tahir Akyürek daha sonra muhtarlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

KONYA (İHA)
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 14:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?